Page settings
Close

De wereld zit vol uitdagende projecten en opdrachtgevers. Projecten die het uiterste vragen. Van jouw talent en doorzettingsvermogen. Het vraagt om jouw kennis. Om creativiteit en daadkracht. Bij Ajilon Engineering Professionals ben jij niet gebonden aan één project of opdrachtgever. Wij werken samen met diverse opdrachtgevers, zodat jij jouw vak in de breedte kunt beoefenen. Of juist in de diepte. Wij zoeken voor jou de passende plek.

Jij, als professional krijgt veel verantwoordelijkheid én vrijheid om je project en je plaats hierin invulling te geven. Je werkt aan projecten die complex en uitdagend zijn. Voor veel verschillende opdrachtgevers. Projecten die je overal zo maar in het dagelijkse leven tegen kunt komen, zodat jij met trots kunt zeggen: ‘die is van mij!’.

 

 Jouw droom kom je overal tegen. Ajilon Engineering Professionals. Your Best Fit.

"Together we engineer your career!" "Ajilon Engineering is het middelpunt vanuit waar jij de technische wereld kunt ontdekken."
Bob Andrieu (Ajilon)

De wereld zit vol uitdagende projecten en opdrachtgevers. Projecten die het uiterste vragen. Van jouw talent en doorzettingsvermogen. Het vraagt om jouw kennis. Om creativiteit en daadkracht. Bij Ajilon Engineering Professionals ben jij niet gebonden aan ...

Lees meer