Page settings

Elektrotechniek

 
  • Over elektrotechniek

    Voor een elektrotechnicus gebeurt het hier. Jouw wereld maken wij groter. Adviseur. Installateur. Een enorme diversiteit aan opdrachten. Vanaf het eerste schetsontwerp. Innoveer. Verken. Tot een compleet bestek. Jij bent vooruitstrevend. Houdt van de complexiteit. Building Information Model of 3D. Je verzorgt de engineering voor de elektrotechnische gebouw gebonden installaties. In ziekenhuizen. Kantoren. Retail. Lees meer...
  • Heerlijk die flexibiliteit

    Bart Erlings over zijn ervaring bij Ajilon: "In de toekomst wil ik de functie van projectleider of projectmanager gaan bekleden. Hopelijk bij Ajilon" Lees meer...
  • Onze Opdrachtgevers aan het woord

    Onze opdrachtgevers vertellen waarom zij kiezen voor Ajilon Engineering Professionals Lees meer...
Voor een elektrotechnicus gebeurt het hier. Jouw wereld maken wij groter. Adviseur. Installateur. Een enorme diversiteit aan opdrachten. Vanaf het eerste schetsontwerp. Innoveer. Verken. Tot een compleet bestek. Jij bent vooruitstrevend. Houdt van de complexiteit. Building Information Model of 3D. Je verzorgt de engineering voor de elektrotechnische gebouw gebonden installaties. In ziekenhuizen. Kantoren. Retail.

Maar ook ontwerp, begeleiding en projectmanagement voor complete infra projecten. Wow. Daar is een uitdaging.

Natuurlijk gebruiken wij de tools die jij gewend bent. AutoCAD, Revit MEP, Techline, StabiCad, Nordined, Intelec, Dialux en STABU. Wanneer jouw plannen net zo ambitieus zijn als jij, dan komt er onherroepelijk een spannend moment. Het moment dat jouw ontwerpen gerealiseerd worden.

De collega’s van Ajilon of bij de klant zijn je vangnet. Samen realiseren wij het plan. Totdat het staat. Powerswitch: on.
 
Jouw droom kom je overal tegen. Dat is Elektrotechniek.
Bart Erlings over zijn ervaring bij Ajilon: "In de toekomst wil ik de functie van projectleider of projectmanager gaan bekleden. Hopelijk bij Ajilon"

“Ik had een middenkader opleiding Installatietechniek (werktuigbouwkundige installaties) afgerond. Ik begon bij een klein adviesbureau. Al snel ontdekte ik dat werktuigbouwkundige installaties toch niet echt mijn ding waren. Waagde de overstap richting elektrotechniek. Volgde de opleiding TSI (Technicus Sterkstroominstallaties). Maar miste de aansluiting met mijn achtergrond. Ik ging op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Ik werd benaderd door Ajilon Engineering Professionals. Tot dan toe nooit gedacht om een engineering / detacheringsbureau aan te schrijven. Maar het principe sprak mij wel aan. Ik had net besloten om een andere vakrichting in te gaan. Ik had op dat moment nog echt geen idee of elektrotechniek wel iets voor mij was.

Gedetacheerd worden was op dat moment voor mij eigenlijk ideaal. Ik had de mogelijkheid om bij verschillende bedrijven rond te kijken. Zonder dat ik van werkgever hoefde te wisselen.

Ik kon ervaring opdoen in veel facetten van het vakgebied. Ajilon heeft een scala aan disciplines in huis. Was elektrotechniek me niet bevallen, had ik makkelijk een overstap kunnen maken. Inmiddels weet ik zeker dat mijn keuze om over te stappen naar elektrotechniek goed was. Ik werk dagelijks met plezier aan ontwerpen van elektrotechnische installaties. In het begin als tekenaar, tegenwoordig als engineer.

Toch heb ik de werktuigbouwkundige installaties nooit helemaal los gelaten. Soms ontwerp ik zowel de W- als de E-installatie voor een project. Daarnaast ben ik nooit gestopt met leren. Gesteund door de studievoorzieningen van Ajilon Engineering Professionals heb ik mijn HIT-E diploma behaald. Iets waar ik echt trots op ben! In de toekomst wil ik de functie van projectleider of projectmanager gaan bekleden. Hopelijk bij Ajilon! Ik ben hier in ieder geval nog zeer tevreden.”
 
Bart Erlings
Onze Opdrachtgevers aan het woord

Alex Schoemacher, Installatie Maatschappij H. Ek BV
“Ajilon Engineering heeft aan een half woord genoeg.”
Lees meer >>