Page settings

Asset Management

 
Jij hebt sterke schouders. Je hebt behoorlijk wat ervaring in de financiële wereld. Vermogensbeheer is voor jou een sector als geen ander. Binnen Asset Management ben je gespecialiseerd in het begeleiden van veranderingen in processen en systemen en de (re) organisatie van bank-, verzekerings-, pensioen-, en effectenbedrijven.

  • Local / Global Custody
  • Investment- & fundaccounting
  • Securities lending
  • Performance- & Riskmanagement
  • Mid- & Backoffice Operations

Jouw organisatie of klanten leggen de verantwoordelijkheid in jouw handen. De verantwoordelijkheid voor de administratieve afhandeling van groot vermogen.

Je bent analytisch. Hebt veel kennis en expertise. Vanuit die positie bouw je aan een organisatie. Ze bouwen op jou. Ze leggen hun kostbaarste schatten in jouw handen. Kun jij het aan? Je weet wat er in de wereld speelt. Actuele marktontwikkelingen. Het FD ken je als je achterzak. Wetgeving volg je op de voet.

We gaan uit van de filosofie om samen te werken met de klant. Duurzame relaties en kwaliteit van de dienstverlening staan voorop.

Opdrachtgevers

Jij werkt graag voor een bedrijf uit de top 500. Een grote bank of verzekeraar. Een pensioenfonds. Een gespecialiseerd Asset Management bedrijf. Een institutionele belegger.

Wij vormen de financiële ruggengraat.