Page settings

Control

 
Jij hebt behoorlijk wat ervaring in het veld. Een gedegen achtergrond in finance. Je wilt werken voor een top 500 onderneming. Je zoekt een functie met een grote mate van verantwoordelijkheid. Je stelt hoge doelen voor jezelf en je organisatie. Haalt targets. Neemt de leiding. Jouw organisatie steunt op je. Het tactische en strategische financiële beleid wordt door jou mede bepaald en beoordeeld. Je graaft diep. Haalt de onderste steen boven. Prikt door zeepbellen heen.

Je hebt een breed scala aan activiteiten en verantwoordelijkheden. Je analyseert, initieert, bewaakt en verbetert de planning & control cyclus. Je bent betrokken bij het analyseren en het opstellen van het financiële strategische beleid van jouw organisatie. Je toetst en stelt budgetten en budgetteringsprocedures op. Je bepaalt en monitort KSF’s en KPI’s. Je toetst kwartaal- en jaarcijfers.

Je bent sterk betrokken met key-players binnen jouw organisatie, zoals het managementteam en de financiële administratie. Daarnaast is jouw wereld groter dan de muren van je bedrijf. Je onderhoudt nauwe relaties met ondermeer banken, investeerders en overige stakeholders, de accountant, bedrijfsverenigingen en de belastingdienst. Je bent daarom communicatief goed onderlegd en uitstekend op de hoogte van wat er in de wereld speelt, ook op het gebied van recente wet- en regelgeving.

Opdrachtgevers

Jij werkt graag voor een bedrijf uit de top 500. Dit zijn de soort organisaties waar wij voor werken. Denk aan: TMG, Nationale Nederlanden, Viacom, Achmea, Pfizer, PGGM, ABN AMRO, Heineken, Bosch.

Wij vormen de financiële ruggengraat.