Page settings

Opdrachtgevers

 

Voor opdrachtgevers

“Ons bedrijf heeft niet de omvang om er een eigen IT-afdeling op na te houden. Maar onze business valt of staat wél met een veilig en storingvrij IT-netwerk. Voor ons zijn Ajilon IT Professionals synoniem aan Microsoft Certified Professionals. Dat geeft vertrouwen.”    

   
Excellent IT, Excellent Business

De IT-infrastructuur is het adersysteem en het geheugen van iedere organisatie. Ajilon IT Professionals zorgen ervoor dat het hart van de bedrijfsvoering blijft kloppen. Door innovatie, implementatie, onderhoud en beheer.

“Typisch Ajilon IT? De techniek boeit ons. Maar de vraag hoe we IT-technieken kunnen inzetten om ons werk en leven leuker en slimmer te maken, boeit ons nog veel meer.”

Als Microsoft Certified Professionals leveren we kennis en operationele ondersteuning. Bij kleine, middelgrote en grote bedrijven. Bij overheden en non-profit organisaties. Altijd op maat. Als lid van projectteams; als zelfstandige en onafhankelijke consultants. Met passie. Altijd nieuwsgierig naar de mensen en processen ‘achter’ de systemen. De techniek boeit ons. Hoe we ons werk en leven leuker en slimmer kunnen maken met die techniek, boeit ons nog veel meer.

Meer weten?

Neem dan vooral contact met ons op. We gaan graag het gesprek met u aan!