Page settings

Over Ajilon IT

 

Eerst de IT specialist, dán de opdracht

De meeste detacheerders gaan ad hoc op zoek naar specialisten als er een opdracht binnenkomt. Wij doen dat anders. Eerst de specialist, dan de opdracht.

Match met ambities

Ajilon IT Professionals vertegenwoordigen Ajilon. Zij bepalen ons succes. Zij leveren toegevoegde waarde bij onze opdrachtgevers. Daarom gaan we op voorhand verbintenissen aan met assertieve IT- infrastructuur specialisten. Die matchen we met opdrachten die aansluiten op hún ambities.

Ontwerp, implementatie en beheer IT netwerken

Wij zijn een jonge IT-detacheerder met een lange ervaringsgeschiedenis. Het beste van verschillende niche specialisten komt samen in Ajilon IT Professionals. Focus: ontwerp, implementatie en beheer van IT-netwerken. Erkend als Microsoft Competent Partner.

‘’Typisch Ajilon IT? De open sfeer en korte lijnen van een hecht landelijk specialistenteam, de lange adem en reputatie van een wijdvertakte wereldorganisatie.

Korte lijnen, lange adem

We maken deel uit van het wereldwijd Ajilon Professionals Staffing netwerk en de internationale Adecco Group. De ultieme schaalgrootte en bedrijfsstructuur om mee te dingen naar toonaangevende opdrachten. En om gedreven IT specialisten bovengemiddelde perspectieven te bieden.

Waarom Ajilon IT?

 - Structureel betrokken bij stevige IT-projecten
 - Maximale operationele/collegiale support
 - Kennisleverancier van innovatieve merken/opdrachtgevers
 - Informele werkomgeving en herkenbaar management
 - Aandacht voor werk/privébalans
 - Relevante professionele en persoonlijke ontwikkelmogelijkheden
 - Goede arbeidsvoorwaarden/veel extra’s
 - Great Place to Work™ 2014/2015

Waarom kiezen IT-Infrastructuur Specialisten voor Ajilon IT?

Lees de Testimonials van onze Professionals

Meer weten?

Neem dan contact met ons op