Page settings

Persoonlijk Ontwikkeling

 

Persoonlijke Ontwikkeling bij Ajilon IT

“Voor mij is Ajilon IT werkgever én sparring partner. Ik hoef niet eens uit te leggen wat mijn ambities zijn. Het is of ze in mijn ziel kunnen kijken. Cursusinformatie ligt al klaar vóór ik ernaar gevraagd heb.”

Je werk, je leven

Wij zijn niet van de mitsen en maren en van ‘eerst bewijzen’. Als het klikt, gaan we een vaste verbintenis met je aan. Met stevige arbeidsvoorwaarden, maximale operationele support en no limits waar het gaat om je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Great Place to Work
In 2014 en 2015 zijn wij uitgeroepen tot Great Place to Work™. Onze eigen medewerkers hebben daar een doorslaggevende stem in gehad. Met hoge scores op herkenbaar management, betrokkenheid en ontwikkelperspectieven en trots.

Collega’s
Ons interne HR-beleid trekken we één-op-één door naar onze professionals. Als volwaardige collega krijgt je een volwaardig arbeidsvoorwaardenpakket. Je bedrijfsauto kun je gebruiken als privéauto; je doet mee aan een goede pensioenvoorziening. Je salaris is marktconform en doet in overeenstemming met een transparant ‘salarishuis’ recht aan je functie en ervaring.

 
  Irene Schueler | Field Manager

"Wij willen horen wat je ambities zijn en stellen dan samen vast welke stappen je kunt zetten. Wat ons betreft bestaan er geen grenzen, zolang als je ontwikkelactiviteiten passen  bij onze business. Tijdens periodieke functioneringsgesprekken bespreken we je vorderingen én je humeur. Heb je er nog zin in? Passen je werk en studie nog steeds in je  privésituatie? We willen graag dat je goed in je vel zit. Zijn er obstakels, dan bespreken we die wat ons betreft open en eerlijk. We zijn professionals, geen robots!"


Met kop en schouders
We kloppen onszelf niet snel op de borst. Maar eerlijk is eerlijk. De manier waarop wij je professionele en persoonlijke ontwikkeling ondersteunen en faciliteren, steekt overal met kop en schouders bovenuit. Waarom we daar alle aandacht aan besteden? Omdat we graag zien dat ook jij er met kop en schouders bovenuit steekt. Als flexibele en gepassioneerde IT- infrastructuur specialist.

 Typisch Ajilon IT Professionals

- Permanente interactie met vaste Field Manager
- Markt- en klantcontacten via Accountmanager
- Individuele ontwikkel- en certificeringsroute
- Toegang tot alle relevante Microsoft-trainingen
- Structurele toetsing van ambities, vorderingen en veerkracht
- Transparante Performance Management Cyclus
- Collegiale kennis- en netwerkmeetings

Werken als Professional bij Ajilon IT
Wil je weten hoe het is om te werken als Professionals bij Ajilon IT. Lees dan de testimonials van onze werkzame Professionals