Page settings

Referenties / Testimonials

 

Het woord is aan de Ajilon IT Professionals

Wat zoeken IT-infrastructuur specialisten bij ons? Wat verwachten ze van ons als werkgever? Ze mogen het zelf vertellen:


   Ad Dollevoet | Senior Consultant
"Ik zeg wel eens: bij Ajilon IT Professionals ben ik de enige IT’er die niets van techniek weet. Toch trekken we al twintig jaar samen op. Met als kernwaarde: gelijkwaardigheid. Het voelt niet als een werkgever/werknemerrelatie. Wij zijn sparringpartners die elkaar blind vertrouwen."
Lees het hele verhaal van Ad hier


   Karuna Veerakathi | Senior Systeembeheerder
"Ik zat bij een detacheerder die zijn afspraken niet zo nauw nam. Veel schuiven, veel smoezen. Via een collega leerde ik Ajilon kennen. Liefde op het eerste gezicht. Wat indruk maakte? De kennis, de eerlijke voorstelling van zaken. En vooral: de oprechte belangstelling in mij als mens"
Lees het hele verhaal van Karuna hier


   Mark Bruin | Junior Systeembeheerder
" Waarom Ajilon IT Professionals? Ik had direct een klik met de recruiter. Die kwam vervolgens met een mooie, realistische aanbieding. Geen mitsen of maren. Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, correcte beloning, een auto, opleidingsmogelijkheden. Daar zeg ik geen nee tegen. "
Lees het hele verhaal van Mark hier


   Gerard van de Merwe | Allround IT Professional 
"We zitten hier om geld te verdienen. Laat ik daar realistisch in zijn. Wat dat betreft ben ik 100% loyaal aan Ajilon IT Professionals. Waarom? Omdat ik altijd begrip en vertrouwen heb ondervonden. Ajilon is een werkgever die meedenkt; die jouw prioriteiten respecteert, ook als die eens géén betrekking hebben op het werk."
Lees het hele verhaal van Gerard hier

En ‘wat’ zoeken wij bij onze Ajilon IT Professionals?

Ajilon IT Professionals belooft opdrachtgevers Excellent IT voor Excellent Business. Om die belofte waar te maken, gaan we duurzame verbintenissen aan met ambitieuze IT- infrastructuur specialisten. Minimale eisen: hbo-niveau, drie tot vier jaar relevante ervaring, certificaten op zak, of getriggerd om die snel te halen. Minstens zo belangrijk: wie ben je als mens? Wat breng je mee aan persoonlijke kwaliteiten?”

Weten wat onze mogelijkheden zijn? Klik hier voor onze vacatures