Page settings

Vakgebieden

 

Focus op IT-infrastructuur

Hebben wij een blauwdruk voor de ultieme IT-infrastructuur? We hebben er wel ideeën over. En die delen we graag.

Excellent IT, Excellent Business

Big data, internet of things, hybrid cloud computing. Ze drukken hun stempel op de IT-omgeving van de toekomst. Samen zorgen we ervoor dat IT werkt en in dienst blijft staan van mensen en processen. Daar gaan we bijzondere verbintenissen voor aan.

Specialisten delen hun ambities met specialisten

We matchen ambitieuze netwerkspecialisten met belangwekkende IT-uitdagingen. Bij kleine en grote organisaties. Als detacheerder en als werving & selectie specialist. Meest voorkomende functies:  systeem- en netwerkbeheerders,  architectuur-, visualisatie- en packagingexperts. 


“Typisch Ajilon IT? We investeren in bewezen IT- vakspecialisten die zich ook als mens en zakenpartner onderscheiden.”

 
  Steven Beekhuis | Manager Ajilon IT Professionals

"Wij realiseren ons iedere dag dat bedrijfsprocessen volledig afhankelijk zijn geworden van de IT netwerken. Als Microsoft Competence Center stellen we scherpe kennis- en  prestatie-eisen aan onze specialisten. Ze werken en  denken minimaal op hbo-niveau, hebben de relevante certificeringen op zak of zijn tot in hun vezels gemotiveerd om die te  halen. Je kunt bovendien een goed gesprek met ze voeren. Ook over iets anders dan IT."


Microsoft Competence Partner

 Klein, middelgroot of groot bedrijf, Microsoft is key. Daarom werken wij met gecertificeerde IT’ers die blindelings de weg weten in Windows, Exchange en Citrix. Samen staan we garant voor de kwaliteitsnormen van het Microsoft Competence Partnership.

Hoe zet ik een echte stap in mijn carrière?
10 vragen aan Gökan Aytekin | IT-Recruiter