Page settings
 

Adecco Group één van Europa’s beste werkgevers


Zaltbommel, 24 juni 2014 – Adecco Group is onlangs uitgeroepen tot één van Europa’s beste werkgevers. De grootste aanbieder van HR-oplossingen neemt onder de multinationals een verdienstelijke negentiende plaats in. Om een positie op de lijst van Europe’s Best Workplaces 2014 te verwerven, moeten aangesloten nationale organisaties meerdere malen het predicaat Great Place to Work™ hebben veroverd. Dit jaar mochten van Adecco Group Nederland zowel Adecco (General Staffing) als Ajilon (Professional Staffing) zich tot de beste werkgevers van Nederland rekenen.
 
Adecco heeft de titel in 2014 voor de negende keer behaald. Voor Ajilon was de titel een extra verrassing, omdat de specialist in Professional Staffing Services voor de eerste keer deelnam. Monique Onstenk, HR Director Adecco Group Nederland, is blij met de dubbelzege en met de Europese titel. Zij zegt: “We doen primair mee om te toetsen of we met onze HR-koers op de goede weg zitten. De titel is daar een erkenning voor. Maar we merken ook dat het keurmerk Great Place to Work™ onze aantrekkingskracht als werkgever vergroot. Dat geldt voor zowel vaste als flexibele medewerkers. Daardoor kunnen we wát we doen goed doen. Met deskundigheid en passie.”
 
De Great Place to Work survey vindt jaarlijks plaats en meet met name het werknemersperspectief. Met als belangrijkste dimensie: vertrouwen in de doelstellingen, het management en elkaar. Medewerkers van de deelnemende organisaties geven rapportcijfers door anoniem vragenlijsten in te vullen. Monique Onstenk: “Er komen ook knelpunten naar boven. Dat maakt de survey extra waardevol. De inzet is immers een nóg betere werkgever te worden. De uitkomsten bieden een kapstok om daar met elkaar over in dialoog te gaan en te blijven werken aan verbeteringen.”
 
Over Adecco Group Nederland
Binnen Adecco Group Nederland leggen Adecco, Ajilon, Badenoch & Clark, Pontoon en Lee Hecht Harrison zich toe op geïntegreerde kennis- en capaciteitsoplossingen voor bedrijven, overheden en ngo’s. De nadruk ligt op General Staffing (Adecco) en Professional Staffing (Ajilon). Adecco Group Nederland is actief met circa 1.000 medewerkers vanuit ruim 150 vestigingen. Wereldwijd is Adecco Group de grootste aanbieder van HR-oplossingen met meer dan 31.000 medewerkers, actief vanuit ruim 5.100 kantoren in meer dan 60 landen. Dagelijks zetten ruim 650.000 flexwerkers en professionals zich namens Adecco Group in bij meer dan 100.000 opdrachtgevers. De Adecco Group is een Fortune Global 500 onderneming.
 
Noot voor de redactie
Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Rinus Wittenberg, Marketing, 06 53919796, rinus.wittenberg@adecco.nl. Voor algemene informatie verwijzen wij u naar www.ajilon.nl of www.adecco.nl.