Page settings
 

Adecco Group Nederland benoemt Michel de Lassacquère


Adecco Group Nederland benoemt Michel de Lassacquère tot nieuwe Director voorProfessional Staffing

Zaltbommel – 19 oktober 2011

Per 1 november 2011 gaat Michel de Lassacquère bij Adecco Group Nederland leidinggeven aan alle activiteiten die zijn gericht op de markt voor Professional Staffing. Adecco Group Nederland bedient deze markt vanuit de merken Ajilon Professionals, Badenoch & Clark en Modis. De primaire missie van De Lassacquère, die goed bekend is met de wereld van personele dienstverlening, is voorzetting en verbreding van de met succes ingeslagen weg naar vergroting van het marktaandeel in Professional Staffing. Door diverse overnames en samenvoegingen van bedrijfsonderdelen heeft Adecco Group Nederland de afgelopen jaren een solide structuur neergezet om bedrijfsleven en overheden te ondersteunen met specialistische services in Professional Staffing. Dit varieert van detachering van beginnende en ervaren vakexperts tot consultancy, projectmanagement, outsourcing en interim-management. Adecco Group Nederland heeft gekozen voor specialistische personele ondersteuning in hogere functieprofielen, omdat er bij klanten aantoonbare behoefte bestaat aan de efficiency van één loket voor services in zowel General als Professional Staffing. Michel de Lassacquère is goed bekend met de wereld van HR-dienstverlening en Professional Staffing in het bijzonder. Tot 2010 was hij actief als Algemeen Directeur bij USG Capacity en Unique.

Daarvoor was De Lassacquère, die zijn loopbaan begon in het hotelwezen, als Managing Director actief bij Parity Eurosoft. Gezien zijn staat van dienst in verandermanagement en affiniteit met commercieel gedreven ondernemingen, is Michel de Lassacquère voor Adecco Group Nederland de aangewezen man om voor het onderdeel Professional Staffing richting te geven aan de uitgestippelde groeistrategie. Per begin november zal hij versneld kennismaken met de organisatie om zijn taken direct daarna ter hand te nemen.

Over Adecco Group Nederland
Adecco Group Nederland bestaat uit Adecco (General Staffing), Ajilon Professionals, Badenoch & Clark en Modis (Professional Staffing) en Lee Hecht Harrison (outplacement, loopbaanverandering, talentontwikkeling). General Staffing strekt zich uit tot vrijwel alle voorkomende sectoren. Professional Staffing spitst zich toe op zowel ervaren als Young Professionals in de vakgebieden Engineering, Finance, ICT, Informatiemanagement, Legal en Life Sciences. In Nederland is Adecco actief met circa 1.000 medewerkers vanuit ruim 150 vestigingen. Wereldwijd is de Adecco Group de grootste aanbieder van HR-oplossingen met meer dan 33.000 medewerkers, actief vanuit ruim 5.500 kantoren in meer dan 60 landen.

Noot voor de redactie
Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met de heer Rinus Wittenberg, Marketing manager, 06-53919796, Rinus.Wittenberg@adecco.nl. Voor algemene bedrijfsinformatie verwijzen wij u graag naar www.adecco.nl.