Page settings
 

Ajilon is klaar voor de nieuwe wereld


Zaltbommel – 4 april 2013

Ajilon Professionals gaat voortaan door het leven als Ajilon. Dit is meer dan een naamsverandering. We hebben onze organisatie afgestemd op de nieuwe wereld. We zitten namelijk niet in een tijdperk van verandering maar in een verandering van tijdperk. Wij zijn er klaar voor! We hebben de kernwaarden en de manier waarop wij met elkaar samenwerken opnieuw bepaald en leven deze ook na. Deze kernwaarden zijn voor ons essentieel: de professionaliteit in onze kennis en ons handelen. De manier waarop wij samenwerken, met flexibiliteit en inlevingsvermogen. We zijn gepassioneerd in alles wat we doen. Onze deskundigheid staat centraal. We hebben een heldere focus en maken scherpe keuzes. Wij stellen ons persoonlijk op en tonen leiderschap in de markt. Dit zijn voor ons wezenlijke uitgangspunten die wij voelen in alles wat wij doen.

Waarom? Omdat de wereld van de personele dienstverlening verandert.
Onze klanten zijn minder hiërarchisch, meer decentraal en organisch. Wij zijn een betrokken, proactieve en probleemoplossende partner voor ze. Wij staan schouder aan schouder met hen door onze inhoudelijke product- en marktkennis, ons concurrentiebewustzijn en vooral onze kennis van de klant.
Onze kandidaten - of het nu ervaren professionals zijn of young professionals - veranderen ook: zij worden onafhankelijker en laten zich meer sturen door interne motivatie, zelfontplooiing en passie. Zij willen geborgenheid, ergens bij horen. Natuurlijk willen zij een carrière, maar vooral ook persoonlijke aandacht, zingeving en eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast geloven zij in het nieuwe werken, zelf keuzes maken in de balans tussen privé en werk. ‘Niet geld wordt belangrijk, maar geluk’ Aldus trendwatcher Adjiedj Bakas.

Your Best Fit
Deze ontwikkelingen zijn voor ons de leidraad geweest om onszelf grondig onder de loep te nemen. Wij hebben de lat daarbij hoog gelegd. Wij hebben veel aandacht geschonken aan onze maatschappelijke betrokkenheid en onze relaties. Wij hebben gedreven gewerkt om onszelf, onze diensten en processen te verbeteren. Daardoor horen wij tot de meest gepassioneerde specialisten in onze branche. En deze passie willen wij delen. Wij willen continu ontwikkelen, met onze klanten, (young) professionals en collega’s. Wij leveren uitstekend maatwerk: Your Best Fit.

Vakgebieden
We hebben scherpe keuzes gemaakt in de vakgebieden (IT, Engineering, Finance en Technology) en functieprofielen waarin wij ons specialiseren. Wij sluiten hiermee beter aan op de nieuwe wereld. Dit geldt zowel voor de vraag vanuit onze klanten als de specialisering van professionals zelf. Naast werving & selectie en detachering zijn freelancers ook een belangrijke groep die wij bemiddelen.

Nieuwe uitstraling en website
Dit nieuwe elan willen wij met trots en passie uitdragen! Om deze reden hebben wij een fris nieuw maatpak aangetrokken: een nieuwe uitstraling. Wij zijn trots op onze vernieuwde huisstijl en onze nieuwe site met prachtige video’s en de ingrijpend verbeterde search functionaliteit. Ook zijn wij trots op ons vernieuwde dienstenaanbod. Onze scherpe focus op de werkgebieden: IT, Engineering, Finance en Technology. Bekijk het op www.ajilon.nl.

Over Adecco Group Nederland
Adecco Group Nederland bestaat uit Adecco (General Staffing), Ajilon, Badenoch & Clark en Modis (Professional Staffing) en Lee Hecht Harrison (outplacement, loopbaanverandering, talentontwikkeling). General Staffing strekt zich uit tot vrijwel alle voorkomende sectoren. Professional Staffing spitst zich toe op zowel ervaren als young professionals in de vakgebieden IT, Engineering, Finance, Technology. In Nederland is Adecco actief met circa 1.000 medewerkers vanuit ruim 150 vestigingen. Wereldwijd is de Adecco Group de grootste aanbieder van HR-oplossingen met meer dan 33.000 medewerkers, actief vanuit ruim 5.500 kantoren in meer dan 60 landen.
 
Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Rinus Wittenberg, Marketing Manager, 06 53919796, rinus.wittenberg@adecco.nl. Voor algemene informatie verwijzen wij u naar www.adecco.nl en/of www.ajilon.nl