Page settings
 

KNVB Talent Team lanceert vernieuwend platform voor sportstages


KNVB Talent Team lanceert vernieuwend platform voor sportstages

Zaltbommel, 9 oktober 2013 -
In het tweede seizoen van het KNVB Talent Team kunnen talenten van het MBO en HBO direct solliciteren via Facebook en de vernieuwde website. KNVB Talent Team biedt studenten de kans om een stage te vinden in de voetbalwereld bij de KNVB, sponsors, leveranciers en verenigingen. Nog niet eerder werden sportstages in Nederland op deze manier via Facebook aangeboden.

Doordat KNVB Talent Team is geoptimaliseerd voor Facebook en mobiele telefoons is het stageplatform nog beter bereikbaar voor studenten, kunnen werkgevers snel stageplaatsen onder de aandacht brengen, kan Adecco studenten eenvoudig voorstellen aan stagebedrijven en bouwt KNVB Talent Team een grote database van talenten op. Vanaf woensdag 9 oktober roept een scout van Adecco via verschillende media talentvolle studenten op zichzelf in de kijker te spelen door bijvoorbeeld een presentatiefilmpje toe te voegen.

“Geweldig dat beide partijen hun verantwoordelijkheid nemen om MVO een essentieel onderdeel te maken van hun partnership”, zegt Marketingmanager Rinus Wittenberg van Adecco. “KNVB Talent Team helpt studenten zich voor te bereiden op hun toekomst en geeft hen de mogelijkheid tot een eerste stap in hun professionele carrière. Iets dat jongeren in deze tijd goed kunnen gebruiken.” Jean-Paul Decossaux, commercieel directeur van de KNVB, sluit zich daar bij aan: “De KNVB is meer dan voetbal. Dat blijkt onder andere uit deze samenwerking. Met de inzet van de nieuw ontwikkelde online middelen is het nu nog toegankelijker om deze stageplaatsen aan te bieden en er op te reageren.”

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u terecht op www.facebook.com/knvbtalentteam of www.knvbtalentteam.nl