Page settings
 

sponsorovereenkomst met KNVB


Adecco verlengt sponsorovereenkomst met KNVB

Zaltbommel – 7 september 2012

Adecco verbindt zich voor een langere periode aan de KNVB. Beide partijen hebben vanmiddag voorafgaand aan de WK-kwalificatie interland Nederland – Turkije, hun handtekening gezet onder een verbintenis die loopt tot en met het WK in 2016 in Brazilië.

Met de ondertekening wordt een vervolg gegeven aan een jarenlange samenwerking tussen de KNVB en Adecco. De betrokkenheid van Adecco bij het Nederlandse voetbal is groot. Bij meerdere in Nederland georganiseerde eindtoernooien, waaronder het EK in 2000, heeft Adecco als intermediair in de werving en selectie van vrijwilligers en personeel gefungeerd.

Patrick Bakker, Algemeen Directeur van Adecco Group Nederland: “De succesvolle social mediacampagne ‘Mission KNVB’ die Adecco en KNVB recentelijk gezamenlijk initieerden,hebben de toegevoegde waarde van de samenwerking aangetoond. In dit programma werd werkzoekenden de kans gegeven om in een aantal KNVB-functies mee te lopen en zo op een leuke manier relevante werkervaring op te doen. Dat smaakt naar veel meer!” Jean Paul Decossaux, Commercieel Directeur KNVB is het hiermee eens: “De KNVB is meer dan voetbal.

Het bijzondere aan deze overeenkomst is dat een verdergaande samenwerking op stapel staat tussen Adecco en KNVB om het beroepsonderwijs te ondersteunen. Daarom hebben beide partijen, in samenwerking met de Stichting Kies Beroepsonderwijs, medewerkers vrijgemaakt om een pilot te starten die loopt vanaf september tot en met voorjaar 2013”. De drie organisaties zien dankzij dit programma grote kansen om jongeren uit het beroepsonderwijs een goede werkervaring te bieden, zodat ze beter uitgerust zijn voor een professionele carrière.

Over Adecco Group Nederland
Adecco Group Nederland bestaat uit Adecco (General Staffing), Ajilon Professionals, Badenoch & Clark en Modis (Professional Staffing) en Lee Hecht Harrison (outplacement, loopbaanverandering, talentontwikkeling). General Staffing strekt zich uit tot vrijwel alle voorkomende sectoren. Professional Staffing spitst zich toe op (Young) Professionals in de vakgebieden Engineering, Finance, IT, Informatiemanagement en Life Sciences. In Nederland is Adecco actief met circa 1.000 medewerkers vanuit ruim 150 vestigingen. Wereldwijd is de Adecco Group de grootste aanbieder van HRoplossingen met meer dan 33.000 medewerkers, actief vanuit ruim 5.500 kantoren in meer dan 60 landen.

Noot voor de redactie:
Voor algemene informatie over Adecco Group Nederland verwijzen wij u graag naar www.adecco.nl Voor een specifieke toelichting op dit bericht kunt u contact opnemen met de heer Rinus Wittenberg, Marketing manager/perscontact, 06 53919796 of rinus.wittenberg@adecco.nl Voor meer informatie over de KNVB u kunt contact opnemen met:KNVB Persvoorlichting betaald voetbal Email: persvoorlichting@knvb.nl

Telefoon: 0343 499 224 (optie 2 )