Page settings

Over Ajilon

 

Over Ajilon

Ajilon verbindt vakspecialisten met organisaties. Profit en non-profit. Wij zorgen voor een optimale samenwerking. In allerlei vormen. Want het moet passen. Het kan tijdelijk of structureel zijn. Op project- of interim basis. Traineeships. Werving & Selectie. Wij ondersteunen freelancers. Wij bieden uitgekiende consultancy services. Realiseren zelfs complete projecten. Mogelijkheden? Ja. Maar wat past jou? Blader door onze brochure of download de pdf.

Door heel Nederland hebben wij vak experts.

Zij zijn deskundig. Dus: jij praat met jouw soort mensen. Dat is wel zo prettig. Wij doen niet alles, maar wel waar wij goed in zijn. Daarom zijn wij alleen actief in: IT, Engineering, Finance en Technology.

Scherpe keuzes.

Maar desondanks: veel disciplines en specialismen. Wij geven Young Professionals houvast bij hun kickstart. Wij dagen ervaren specialisten uit. Topprestaties. Wij bieden vasthoudende freelancers uitdagende opdrachten.

Ajilon maakt deel uit van Adecco.

Wereldwijd marktleider personele dienstverlening. Wij combineren kracht en kennis. De kracht van ons uitgestrekte netwerk . De specialistische kennis van onze vakexperts.

Wij zijn verantwoordelijk.

Wij zijn de eerste zakelijke dienstverlener met MVO prestatieladder certificaat. Die verantwoordelijkheid nemen wij. Voor de maatschappij.

Work the Change

We willen allemaal vooruit. Op persoonlijk vlak, zakelijk of met de maatschappij als geheel. We willen groeien, leren en worden wie we kunnen zijn. Maar, waar we ook naartoe willen, vooruitgang is keihard werken! Het vereist doorzettingsvermogen en een flinke dosis lef om het anders te durven doen.

Daarom is Adecco Group Nederland voortdurend in beweging. Werk is het middel, vooruitgang is ons doel. Dat geldt voor onze klanten en kandidaten, maar zeker ook voor onszelf! Voor onze labels en voor onze collega’s. Door mensen aan de juiste banen te helpen en banen aan de juiste mensen, dragen wij bij aan de persoonlijke groei van talentvolle mensen én aan de ontwikkeling van bedrijven en instanties. Dat doen we met passie, energie en met oprechte interesse in de mensen met wie we werken.

Ons uitgebreide, internationale netwerk biedt ons een schat aan ervaring en kennis, waarmee we zowel klanten als professionals optimaal ondersteunen en adviseren. We bieden toegang tot een laagdrempelige kennisorganisatie waarin iedereen wordt betrokken en voortdurend wordt uitgedaagd om vooruit te kijken, aan te pakken en te ondernemen, ervaringen te delen en te blijven leren.

Naast het bieden van het allerbeste voor onze klanten en kandidaten steken we ons enthousiasme ook in maatschappelijke projecten als CEO for One Month en Win4Youth en we bieden als sponsor van de KNVB uitdagende stages in de voetbalwereld. Het is deze tomeloze energie en gedreven mentaliteit die Adecco Group Nederland maken tot een Great Place To Work.

Work the Change is samen werken aan vooruitgang. Want positieve verandering komt alleen tot stand wanneer we allemaal dezelfde kant op bewegen. Dat doen we met onze gedreven mensen en de breedte die we bieden met onze labels – Adecco, Ajilon, Badenoch & Clark, Pontoon en Lee Hecht Harrison. Samen brengen we de verandering teweeg die we zelf graag zien, op elk niveau en op ieder moment in een carrière. Voor Nederland, voor onze klanten en kandidaten, voor jou! Werk is het middel, vooruitgang is ons doel.

Work the Change!

Werken bij Ajilon

Wij bemiddelen niet alleen in werk maar wij zijn zelf ook werkgever. Dus vraag jij je niet alleen af wat Ajilon kan doen voor jou, maar ook wat jij kunt doen voor Ajilon? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bekijk de ontwikkelmogelijkheden voor jou binnen onze organisatie.

Ajilon is onderdeel van de Adecco Group Nederland, onze interne vacatures bevatten daarom ook carrierekansen binnen andere onderdelen van de Adecco Group Nederland.

Bekijk hier de vacatures van Adecco Group Nederland.


Ajilon