Page settings

Over Ajilon Technology

 

Over Ajilon Technology

Ajilon Technology bemiddelt hoger opgeleide technische professionals in verschillende takken van de Nederlandse  industrie. Dat doen we op basis van detachering, we bemiddelen freelancers (ZZP’ers) en voor het invullen van  cruciale posities bij onze opdrachtgevers zetten we ons netwerk in voor een permanente oplossing. 

Dankzij kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Enter en Zaltbommel zijn wij een landelijk aanwezige speler in de markt.

Professionals van Ajilon Technology werken aan productinnovaties. Ze ontwerpen en implementeren nieuwe en verbeterde productieprocessen. Ze leiden projectteams en afdelingen, of adviseren bij technisch inhoudelijke  vraagstukken. Efficiëntie, effectiviteit, kostenbeheersing,  kwaliteit en veiligheid zijn daarbij sleutelbegrippen. De competenties die daar aan ten grondslag liggen, daar worden onze professionals op geselecteerd.

Ajilon Technology en het Delft Hyperloop team 

Ajilon Technology, thuishaven voor hoger opgeleide professionals in het brede vakgebied technologie, heeft een partnerovereenkomst gesloten met het Delft Hyperloop Team. Dit team van jonge, veelbelovende studenten is hard op weg om een grensverleggend transportconcept te verwezenlijken. Of de droom werkelijkheid wordt, zal komende zomer blijken. “Wij hopen op onze manier aan de realisatie van die droom bij te dragen”, zegt Chris Wright, Business Unit Manager van Ajilon Technology Aerospace. Dit is het ultieme voorbeeld van een ‘once-in-a-lifetime’ project dat iedereen met ambities in de wereld van technologie inspireert.”