Page settings

Vakgebieden

 

Vakgebieden Ajilon Technology

Hightech

Nederland is wat we noemen een hoog technologisch ontwikkeld land. Dat uit zich in de aanwezigheid van wereldspelers en -leiders in markten als machinebouw, halfgeleiders en automotive. Via Ajilon kun je werken aan baanbrekende nieuwe producten, vanuit verschillende technische perspectieven. Wil jij weten wat we voor je kunnen betekenen? Ga dan snel naar “Persoonlijke ontwikkeling”.

Energy

De energiemarkt is onderhevig aan veranderingen, die vooral worden ingegeven door milieubewustzijn en technologische innovaties. Terugdringen van CO2 uitstoot, renewables, duurzaamheid, zomaar wat belangrijke thema’s. Neem eens contact op met een van onze recruiters om te bekijken hoe jij kunt bijdragen!

Aerospace

Werken voor onze business unit Aerospace betekent bijdragen aan belangrijk onderzoek, veilige ruimtereizen, het lanceren van satellieten of bijvoorbeeld een nieuwe raketaandrijving. Maar er is natuurlijk veel meer dan dat. Wil jij Wubbo Okkels en André Kuipers achterna? 

Chemical

Chemie is de tak van wetenschap die de samenstelling, totstandkoming en ontbinding van stoffen onderzoekt en beschrijft. Met de kennis die we van stoffen hebben maken we ontelbaar veel producten. Ons land is koploper in dit prachtige vakgebied. Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? 

Life Sciences

Het wetenschappelijk niveau is hoog in Nederland. Hoewel de grote farmaceutische bedrijven hun R&D activiteiten vrijwel volledig in andere landen hebben gevestigd, zien we dat deze functie is overgenomen door de Science Parken, in ons bloeiende start-up klimaat. Dit geldt ook voor de medische technologie. In de levensmiddelenindustrie zijn we al jaren koploper, dankzij onze agrarische kennis. Biotechnologie is overal. Ajilon ontwikkelt mee. Kom jij aan boord van deze sneltrein?