Page settings

Over Ajilon Young Professionals

 

Over Ajilon Young Professionals

Dé talentontwikkelaar van Nederland

Bij Ajilon Young Professionals geloven we in dat ieder mens unieke talenten heeft. We kijken naar wie je bent; naar je talenten en sterke punten. Want als je in jezelf gelooft en affiniteit hebt met een vakgebied, kun je worden wat je wilt.

Succes zit in jezelf
Echt succes zit niet in wat je hebt gestudeerd, weet of kunt. Succes zit in je zelf; in het plezier waarmee je nieuwe kennis verzamelt, met mensen omgaat en veranderingen initieert. Maar ook in de manier waarop je naar jezelf kijkt en omgaat met feedback. Vakinhoud is aan te leren. Het zijn je persoonlijke kwaliteiten die je duurzame waarde op de arbeidsmarkt bepalen.

Pascal Meerwijk, Business Line Manager Ajilon Young Professionals: ‘Tegen high potentials zeggen we: als je de drive en interesse hebt, kun je worden wie je wilt. Tegen opdrachtgevers zeggen we: zet die knop om, dan gaan we samen voor verandering!”

Weg met dat cv!

Daarom zeggen wij tegen opdrachtgevers: stop met het traditioneel kijken naar CV’s ! Kijk liever verder. Vraag je af welke persoonlijke eigenschappen werkelijk waarde toevoegen aan een team of afdeling. Selecteer daar intelligente en gemotiveerde nieuwe medewerkers op. Dan zorgen we samen voor de juiste vakinhoudelijke opleiding en persoonlijke begeleiding.

Duurzame verbintenissen
Met die eigenzinnige boodschap werken wij aan duurzame verbintenissen tussen organisatie en talent. We verbinden generaties met elkaar en laten ambities elkaar versterken. Werkgevers die onze aanpak eenmaal hebben meegemaakt, willen vaak niet anders meer. Samen met ons kijken ze voortaan met andere ogen naar talentontwikkeling.

Persoonlijk en betrokken

Traineeships van Ajilon Young Professionals zijn maatwerk. Wij, onze opdrachtgevers én onze trainees investeren in de toekomst. Onze manier van werken is persoonlijk, betrokken en gepassioneerd. Dat kan, omdat we een sterke nichespeler zijn. Tegelijkertijd bieden we de zekerheden en kwaliteitsgarantie van een wereldspeler: het Ajilon Professional Staffing netwerk, onderdeel van de internationale Adecco Group.

Waarom Ajilon Young Professionals?
- Een unieke kijk op talentontwikkeling
- Jong talent zorgt voor een dynamische mix
- Organisatieverandering door de frisse blik van jong talent!
- Werving & selectie van high potentials op hbo- en wo-niveau
- Intensief test- en assessmenttraject met focus op motivatie en persoonskenmerken
- Maatwerk programma rondom vakinhoudelijke leerdoelen
- Unieke mix van vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling
- Sterk in coaching, loopbaanontwikkeling en begeleiding
- Persoonlijke aandacht voor opdrachtgever en trainees

Ajilon YP Update

// IN IEDERE KIKKER SCHUILT EEN PRINS
// OVER KANSEN IN IT EN FILOSOFISCHE VRAGEN
// TOPTALENTEN OVER HÚN KICKSTART EN AMBITIES
// SOLIDUS SOLUTIONS OMHELST ‘NATURALS’
// IK BEN LETTERLIJK VAN MIJN EILANDJE GELOKT
// POSITIEVE SPANNING BIJ SINT ANTONIUS
// EERST DE KNOP OM, DAN SÁMEN INVESTEREN
// WIJ ZEGGEN: ‘LEG DAT CV MAAR AAN DE KANT’
// JE PERSOONLIJKE KRACHT, DÁÁR GAAT HET OM
// HOEZO BOKSRING OF PAARDENBAK?
// SAMEN TACKELEN WE DE SCHAARSTE
// DE ‘NIEUWE FINANCIAL’ MAG NÚ OPSTAAN

Nieuwsgierig? Check dan onze YP update!

Blader online door de YP update
Of download de update in PDF


Ajilon Young Professionals bij RTL Lifestyle Experience

Zaterdag 7 november was Ajilon Young Professionals te zien in de uitzending van RTL Lifestyle Experience. Het item ging o.a. over de beroepskeuze en persoonlijke ontwikkeling met een aantal mooie tips! Het bekijken waard dus!