Page settings

Persoonlijke Ontwikkeling

 

Persoonlijke ontwikkeling

Wat je nog niet bent, kun je worden

Bij Ajilon Young Professionals zeggen we: wat je nog niet bent, kun je worden. En dat menen we uit de grond van ons hart. De ervaring leert dat bestaande kennis en vaardigheden belangrijk zijn, maar jouw persoonlijke kwaliteiten de doorslag geven.

Employability Skills
Je persoonlijke kwaliteiten – ook wel Employability Skills – bepalen jouw duurzame waarde op de arbeidsmarkt. Wie je bent, wat je wilt en hoe gemotiveerd je bent, bepaalt welk vakgebied echt bij je past en hoe je in jouw rol gaat schitteren. Wij bieden je de gelegenheid om jezelf uit te vinden en je sterke punten verder te ontwikkelen.

Talentontwikkeling is meer dan een vak leren
Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond. Hoe verder? Je studieresultaten bieden je geen garanties op de arbeidsmarkt. Werkgevers vragen vaak specifieke kennis en ervaring bovendien zijn veel functies heel specialistisch. Een traineeship vergroot de succeskans van je eerste stappen op de arbeidsmarkt. Je werkt, je leert, je specialiseert jezelf. Wat daar voor nodig is, naast je opleiding? Cognitieve en sociale intelligentie, motivatie, inlevings- en leervermogen, nieuwsgierigheid, communicatietalent en ambitie.

Anne-Liet Stroband: “Hoe zie ik mezelf? Wat is mijn invloed op anderen in mijn werkomgeving? Wat zijn mijn sterke punten? Ons persoonlijke ontwikkelingstraject is een ontdekkingsreis die je niet snel vergeet."

Vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling
Als je die kwaliteiten in je hebt, kun je worden wat je wilt. Tenminste, als je de kans krijgt en goed begeleid wordt. En daar zijn wij voor. We bieden je de kans om via een traineeship een kickstart voor je loopbaan te maken. In een vakgebied dat bij je past en dat perspectief biedt. Daar gaan we in persoonlijke diepte-interviews en spannende testen naar op zoek. Bij de juiste ‘klik’ investeren we in jouw verdere vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Dit is wat we jou bieden:
- Een kickstart voor je carrière in de vorm van een traineeship
- Een gedegen vak- en loopbaanroute, gebaseerd op interviews en assessments
- Een vaste werk- en leerovereenkomst met Ajilon Young Professionals
- Traineeships bij vooraanstaande werkgevers
- Training on the job
- Uniek traject voor Persoonlijke Ontwikkeling met focus op je sterke punten
- Persoonlijk coachingtraject en begeleiding van een vaste Fieldmanager
- Een mooi netwerk en inspirerende ontmoetingen met je collega-trainees