Page settings

Vakgebieden

 

Focus op strategische vakgebieden

De tijdgeest ademt verandering en vernieuwing. Daar horen nieuwe professionals bij. Ambitieuze starters met een eigen wil. Met een aangeboren talent voor leren, specialiseren, communiceren, analyseren en innoveren. Ben jij de professional van morgen? Wij maken van jouw start een kickstart.

Traineeships met toekomst
Voor bedrijven en overheden organiseren wij traineeships met toekomst. Je bekwaamt je in een vakgebied of specialistisch onderdeel. Je ontdekt wat jouw persoonlijke waarde is en focust op je sterke punten. Resultaat: maximale employability. In één van de volgende strategische vakgebieden:
- Engineering & Technology
- IT
- Finance
- Sales
- Informatiemanagement

Traineeship Engineering & Technology
De vraag naar gemotiveerde, aankomende engineers is groot. Bij ons krijg je de kans om te ontdekken welke technische richting jou past. Tegelijkertijd versterk je persoonlijke competenties
als samenwerken, analyseren, innoveren, communiceren en leiding geven. Als je een technische of aan techniek gerelateerde hbo- of wo-opleiding hebt afgerond en een loopbaan in Engineering & Technology ambieert, kun je hier je cv uploaden

Ernst de Vink, Manager Business Development: “Ons eigenzinnige talentontwikkelingsconcept is binnen ieder vakgebied toepasbaar. Wij focussen op die vakgebieden waar de urgentie hoog is en de tijdige instroom van high potentials maximale aandacht vergt.”

Traineeship IT
Software ontwikkelen, programmeren of testen. Applicaties beheren en ontwikkelen. Binnen het vakgebied IT kun je heel veel routes volgen. Een Traineeship IT is dé manier om je weg te vinden in dit strategische en dynamische vakgebied. Heb jij interesse in IT en een hbo- of wo-studie met raakvlakken? Ben je analytisch, leergierig, flexibel en communicatief vaardig? Zin in een persoonlijk gesprek met één van onze IT-recruiters? Dan kun je hier je cv uploaden.

Traineeship Informatiemanagement
Toegankelijkheid van informatiestromen is dé uitdaging van deze tijd. De weg naar een ‘digitale overheid’ vraagt om de duurzame inzet van hoog opgeleid talent. Wij hebben hiervoor een reeks uitdagende leer- en ontwikkeltrajecten ontworpen, waar lokale, regionale en landelijke overheden dankbaar gebruik van maken. Je leert een nieuw vak met veel perspectief, je leert hoe overheden functioneren, je ontdekt welke rol jou het  best past om je daar verder in te specialiseren. Wordt Informatiemanagement jouw vak? Dan kun je hier je cv uploaden.

Traineeship Finance & Control
Binnen het vakgebied Finance & Control bestaan ontelbaar veel specialisatiemogelijkheden. Heb je door je opleiding de nodige basiskennis, dan is dat mooi meegenomen. Maar wij vinden het belangrijker dat je gemotiveerd bent om te leren, te ervaren en te ontdekken. Wij helpen je op weg met je vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Je haalt diploma’s en certificaten waar je je leven lang plezier aan beleeft. Op bedrijfsniveau of bij de overheid. Ben je analytisch, ambitieus en intelligent genoeg om achter de cijfers te kijken? Lees dan snel verder! >>


Traineeship Sales
Ben jij het authentieke sales talent voor de toekomst? Gladde, snelle jongens op zoek naar korte successen? Ik dacht het niet! Juist hele slimme, gedreven mensen die zich inzetten om bedrijven te helpen! Een win-winsituatie met een duurzaam karakter; daar zet jij je voor in! Jij stelt de klanten centraal, geeft ze persoonlijke aandacht en luistert naar hun wensen en behoeften, zonder daarbij het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen. Met de juiste coaching en begeleiding is het sales vak ook heel leuk. Wij bieden een scala aan interessante en noodzakelijke trainingen. Wat we van jou vragen is de juiste energie en gedrevenheid. Neem contact op met één van onze Sales-recruiters.

 Wat zeggen Young Professionals over onze traineeships? Lees hun reviews >>

 Wat zeggen opdrachtgevers over onze Young Professionals? Lees de reviews >>