Over Ajilon | FMS

Resultaat in ingrijpende projecten in de financiële dienstverlening

Ingrijpende technologische innovaties en nieuwe wet- en regelgeving stimuleren financiële dienstverleners tot een continue, fundamentele transformatie van hun bedrijfsvoering. De komende jaren veranderen serviceconcepten, processen, procesbeheersing, taken en functies radicaal en u kunt als bedrijf niet achterblijven.

En natuurlijk is er dan ook nog die individualiserende, veeleisende, mobile first georiënteerde consument…

Uw transitie, onze zorg: Ajilon Financial Markets Innovactors

Voor een future proof organisatie zijn Financial Markets Innovactors nodig die specialist zijn in hun vakgebied en die op de hoogte zijn van technologische ontwikkelingen als robotisering, artificial intelligence, predictive maintenance, augmented reality, big data & analytics, automation en meer.

Ajilon Financial Markets Innovactors en onze projectmanagers, analisten en adviseurs verdiepen uw inzicht en vragen door. Uw transitie is onze zorg. Up to date, integraal en hands-on. Wat Future proof resultaat. Innovatie. Actie.

Wat is Ajilon FMS?

Ajilon Financial Markets Innovactors is de professionalsformule van ’s werelds grootste HR-dienstverlener Adecco Group: ambitieus, gedreven, en dus als geen ander in staat om de specialisten te vinden die u nodig heeft, en in te zetten. Adecco Group Nederland is een Great Place to Work.

Maak het verschil met onze professionals

Wij vinden het belangrijk dat onze professionals met plezier aan het werk zijn. Dat zij het beste uit zichzelf halen en uitdaging blijven zien in de projecten die ze voor ons uitvoeren. Daarom blijven wij altijd betrokken bij onze professionals en doen we ons best om hen te helpen bij elke stap in hun carrière.

Bent u benieuwd naar onze vacatures en wat Ajilon voor u kan betekenen? Kies voor ervaring, creativiteit en slagvaardigheid. Samen met uw mensen, betrouwbaar en agile. Neem dan contact met ons op, of bekijk direct onze vacatures op LinkedIn.