Over Ajilon | Finance

Voor een future proof en high performing bedrijfsvoering

Ajilon is de professionalsformule van ’s werelds grootste uitzendconcern Adecco Group: ambitieus, gedreven en als geen ander thuis op arbeidsmarkt. Ajilon detacheert Finance-professionals naar functies die steeds belangrijker worden en waar schaarste heerst: in business analysis, financial analysis en reporting analysis, in financial control en business control en in regulatory reporting, compliance en risk management.

Waarom werken met Finance Professionals?

De vraag naar hoogopgeleide Finance-professionals groeit al jaren – harder dan de beschikbaarheid, met schaarste tot gevolg. Daarnaast staan de komende jaren in het teken van verandering in de vorm van technologische ontwikkelingen waar ambitieuze bedrijven hun voordeel mee kunnen doen.

De mogelijkheden rondom digitalisering en de vele ontwikkelingen die daarbij horen, zijn eindeloos. Deze innovaties, maar ook de wet- en regelgeving stimuleren organisaties tot een fundamentele transformatie van hun bedrijfsvoering. Als bedrijf is het van belang dat u niet voor verrassingen komt te staan en dat u klaar bent voor de toekomst. Ajilon Finance helpt u aan de Finance professionals die u verder helpen.

Waarom werken via Ajilon Finance Professionals?

Bent u een Finance Professional die gelooft in de enorme mogelijkheden, de veelzijdigheid en de cruciale rol van Finance? En wilt u impact maken in grensverleggende Finance-projecten bij gedreven opdrachtgevers?

Voor een future proof organisatie zijn Finance professionals nodig die specialist zijn in hun vakgebied en die op de hoogte zijn van technologische ontwikkelingen als robotisering, artificial intelligence, predictive maintenance, augmented reality, big data & analytics, automation en meer.

In deze revolutionaire tijden vervult u als verantwoordelijke voor financieel en performance management, maar op het gebied van analyse, planning, strategy, control, compliance – een cruciale rol. Als u aan het roer wilt staan van de transitie en wilt bijdragen aan een high performing bedrijfsvoering dan komt dat goed uit. Dat willen wij namelijk ook en daarom gaan wij graag op zoek naar de opdrachtgever waar u het verschil kunt maken!

Wie zoeken wij?

Om te beginnen houdt u van uw vak. Daarnaast gelooft u in de cruciale rol van Finance in een complexe, veeleisende en innoverende wereld en u wilt impact in grensverleggende Finance-projecten bij gedreven opdrachtgevers. Als u zich hierin herkent, dan bieden wij wat u zoekt. Via Ajilon gaat u aan de slag voor werk- en opdrachtgevers die u interessant werk, aantrekkelijke voorwaarden, goede omstandigheden en perspectieven bieden:

1. U werkt op grensverleggende Finance-projecten en levert daar uw typische en onmisbare bijdrage. U wordt geplaatst op projecten waar u wordt uitgedaagd op de toppen van uw kunnen te presteren, uw kracht optimaal in te zetten en verder te versterken. U kunt grenzen opzoeken en verleggen, geïnspireerd om uw volgende stap te zetten, te vernieuwen en te leren. Uw inbreng helpt het project vooruit.

2. U werkt voor gedreven opdrachtgevers die vooruit willen, die hun grenzen moeten verleggen, die impact op hun markten willen uitoefenen. Van de jonge, gretige, vernieuwende startups en MKB’ers tot en met de grote financiële uitdagingen bij bekende, ambitieuze merknamen. Wat u wilt. Of nodig hebt. Daarvoor putten wij uit het gigantische netwerk van ’s werelds grootste flexwerkconcern.

3. Uw arbeidsvoorwaarden zijn natuurlijk gewoon goed. Daarnaast zult u een geweldige empowering behandeling ervaren.

Wat bieden wij?

1. U wordt geïnspireerd, u leert, u voert proactieve project- en loopbaangesprekken met de Ajilon Finance-consultant, waarin uw persoonlijke uitdaging en groeipad centraal staat. U wordt persoonlijk en stimulerend behandeld.

2. U neemt deel aan kennissessies over interessante vak-ontwikkelingen met inspirerende en goed ingevoerde gastsprekers.

3. U deelt vragen en ideeën met gelijkgestemde, gedreven Finance-professionals die via ons werken.

4. U volgt gerichte opleidingen en ontvangt de bijbehorende certificeringen.

5. U blijft via interne transparante informatiesessies op de hoogte over én kunnen meebouwen aan Ajilon Finance Professionals

6. U wordt gewaardeerd en beloond; als u goede ideeën, professionals of projecten aandraagt, ontvangt u daarvoor een interessante beloning stevige variabele beloning voor ambassadeurschap (member-get-member, member-get-project).

Ben je benieuwd naar onze vacatures en wat Ajilon voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op, of bekijk direct onze vacatures op LinkedIn.