Over Ajilon

Ajilon brengt werkgevers en professionals bij elkaar. We bemiddelen op projecten in engineering, aerospace, technology, finance, life sciences en IT.

Wij zijn er voor elk moment in je carrière en hebben functies voor iedereen, van starter tot senior. Bij Ajilon kun je vast of tijdelijk aan de slag. Ook bieden we traineeships en ondersteunen we freelancers.

Wij vinden het belangrijk dat onze professionals met plezier aan het werk zijn. Dat zij het beste uit zichzelf halen en uitdaging blijven zien in de projecten die ze voor ons uitvoeren. Daarom blijven wij altijd betrokken bij onze professionals en doen we ons best om hen te helpen bij elke stap in hun carrière.

Ben je benieuwd naar onze vacatures en wat Ajilon voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op, of bekijk direct onze vacatures op LinkedIn.

Ajilon Engineering

Bij Ajilon Engineering zijn we actief in de gebieden bouwkunde, machinebouw, elektrotechniek, installatietechniek en industriële automatisering. Wij werken samen met diverse opdrachtgevers zodat onze professionals zich kunnen blijven ontwikkelen, in de breedte of de diepte.
Kijk ook op: www.engineermycareer.nl

Ajilon Aerospace

Meer dan 100 professionals van Ajilon Aerospace werken bij The European Space Agency en andere internationale spelers op het gebied van lucht- en ruimtevaart. Hiermee is Ajilon Aerospace een van de belangrijkste spelers in het domein Aerospace & Defense.

Ajilon Technology

Ajilon Technology richt zich op machinebouw, chemie, levensmiddelen, proces- en maakindustrie. Onze professionals blijven zich voortdurend ontwikkelen op het gebied van engineering en technology. Hierdoor kunnen wij onze klanten altijd een professional bieden met uitgebreide technische expertise.

Ajilon Finance

Bij Ajilon Finance ben jij een talent en asset, waardoor wij vooral ook denken aan ontwikkelen, verbeteren, vergroten en verbinden. Wij geloven in de cruciale rol van ons Finance, compliance & risk en gaan mee in de ontwikkeling van de Finance-business bij onze opdrachtgevers. Zo geloven wij ook sterk in data-analytics, data-mining, business intelligence en block-chain technology. Meer over Ajilon Finance en Ajilon FMS.

Ajilon Life Sciences

Bij Ajilon Life Sciences werken professionals met een chemische, biologische of technologische specialisatie. Binnen Life Sciences leveren onze professionals een belangrijke bijdrage aan product- en procesinnovaties, kwaliteit, veiligheid, efficiëntie of effectiviteit.

Ajilon IT

Ajilon IT bemiddelt IT-professionals die impact willen maken op grensverleggende IT-projecten bij gedreven opdrachtgevers. Onze professionals zijn specialisten binnen één van deze de volgende gebieden: IT support, beheer en development ( o.a. PHP, Java, .NET en Azure). Onze IT’ers worden continu uitgedaagd om de grenzen op te zoeken en te verleggen, te vernieuwen en te (blijven) leren.