Over Ajilon

Ajilon brengt werkgevers en professionals bij elkaar. We bemiddelen op projecten in finance.

Wij zijn er voor elk moment in je carrière en hebben functies voor iedereen, van starter tot senior. Bij Ajilon kun je vast of tijdelijk aan de slag. Ook bieden we traineeships en ondersteunen we freelancers.

Wij vinden het belangrijk dat onze professionals met plezier aan het werk zijn. Dat zij het beste uit zichzelf halen en uitdaging blijven zien in de projecten die ze voor ons uitvoeren. Daarom blijven wij altijd betrokken bij onze professionals en doen we ons best om hen te helpen bij elke stap in hun carrière.

Ben je benieuwd naar onze vacatures en wat Ajilon voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op, of bekijk direct onze vacatures op LinkedIn.

Ajilon Finance

Bij Ajilon Finance ben jij een talent en asset, waardoor wij vooral ook denken aan ontwikkelen, verbeteren, vergroten en verbinden. Wij geloven in de cruciale rol van ons Finance, compliance & risk en gaan mee in de ontwikkeling van de Finance-business bij onze opdrachtgevers. Zo geloven wij ook sterk in data-analytics, data-mining, business intelligence en block-chain technology. Meer over Ajilon Finance en Ajilon FMS.