Risicoloos profiteren van de inzet van flexibele professionals

De voordelen van het uitbesteden van uw administratie en contractering van flexibele professionals: dit kan Ajilon Freelance voor u betekenen.

Over Ajilon Broker & Freelancer Services

Al sinds 2004 is Ajilon, als onderdeel van de Adecco Group Nederland, gespecialiseerd in het risico-en contractmanagement bij de inzet van interim professionals bij onze opdrachtgevers. Onze specialisten hebben een juridische achtergrond en zorgen ervoor dat al uw inhuurdossiers voldoen aan de wettelijke eisen. We contracteren freelancers, leveranciers die geschikte freelancers hebben gevonden óf zelf professionals in loondienst hebben.

Platform voor zzp-dienstverleners (powered by ABU)

Ajilon is medeoprichter van het Platform voor zzp-dienstverleners (powered by ABU). Wij trekken op met ondernemersvereniging VNO/NCW in de lobby richting het kabinet, waardoor we bij voorgenomen wijziging in wet- en regelgeving, proactief aanpassingen kunnen doorvoeren in werkwijze, processen en procedures en onze klanten kunnen voorlichten over de eventuele impact op basis waarvan beleidskeuzes gemaakt kunnen worden.